Дома Автори Напишано од Д-р Благоја Лазовски

Д-р Благоја Лазовски

3 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Д-р Благоја Лазовски е роден во 1986 год., во Штип. Основно и средно образование завршува во родниот град. Дипломира на Стоматолошкиот факултет при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ - Скопје, во 2010 год. Истата година се запишува на постдипломски студии на Стоматолошкиот факултет при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ – Скопје. Има учествувано на многу стручни и научни собири во земјата и странство. Работно искуство: 2008-2009 год. - Одговорен на секторот за соработка со НВО во Сојузот на студенти по стоматологија на Македонија; 2009-2011 год. - Делегат во Собранието на Студентскиот Парламент на УКИМ; 2009 год. - Член на Организациониот одбор на 16-тиот Меѓународен научен конгрес на студенти по стоматологија. Доктори.мк е место од каде можат да учат и пациентите и лекарите. Секоја чест на креативноста на основачите. Сега и ние имаме катче каде можеме да црпиме, да даваме, да се дружиме и да соработуваме, и со тоа да придонесеме за поголем бенефит, нам, на пациентите и здравјето воопшто. Со Доктори.мк и со lege artis :)