Дома Автори Напишано од Д-р Ненад Лазаров

Д-р Ненад Лазаров

9 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Д-р Ненад Лазаров е роден на 17 март 1984 год. во Скопје, каде го завршува своето основно и средно образование. Во септември 2010 дипломира на Медицинскиот Факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје. Одлично го познава англискиот јазик, а исто така има познавања и од словенечкиот јазик.